Humanitas Jongerenteam: 

Humanitas afd. Leeuwarden e.o.
Blokhuispoort 40, Leeuwarden.

Postbus 2556
t.a.v. Humanitas Jongerenteam
8901 AB  Leeuwarden.

Telefoon: 058-2666608.
E-mail:
leeuwarden@humanitas.nl


Centrale opvang van
informatie-en hulpvragen:


Zorgbelang Fryslân
(i.s.m. Steunpunt de Barones)
K.R. Poststraat 70-72
8441 ER  Heerenveen.

Telefoon: 085-4832432.
E-mail:
adviespunt@zorgbelang-fryslan.nl


 

Klik op de afbeelding voor de hele folder.

Promotie stunt in Leeuwarder binnenstad!

Het FSU jongerenteam heeft op 13-12-2012 een promotie stunt uitgevoerd in de binnenstad van Leeuwarden. Tijdens deze actie hebben zij o.a. met verschillende vrijwilligers folders verspreid. 

De bedoeling was om meer bekendheid te geven aan het werk van de FSU jongeren, die leeftijdsgenoten advies, informatie en ondersteuning willen geven over bijvoorbeeld:

  • Uitkeringen en Sociale zekerheid
  • Huur- en Zorgtoeslag
  • Scholing
  • Studiefinanciering
  • Werk en CAO
  • Geld en Schulden

Dit alles onder het motto: 

Vóór jongeren, Dóór jongeren!


Het Jongerenteam FSU stunt!

Op donderdagavond 13 december zijn het FSU jongerenteam en 3 extra vrijwilligers Leeuwarden in getrokken om te flyeren in de binnenstad. We deelden kleurrijke folders uit van het FSU jongerenteam om zo meer bekendheid te krijgen onder jongeren.

De vrijwilligers die deze dag mee waren hebben het erg gezellig gehad. Eerst een hapje en drankje bij Mc. Donalds en daarna gingen we op stap met stapels folders. We hebben de mensen niet alleen aangesproken met het flyeren maar ook onze folder verspreid in allerlei horecagelegenheden. De folder ligt nu ook op plekken in Leeuwarden waar jongeren bijeen komen.

De vrijwilligers hadden een wit petje op met het logo van het FSU jongerenteam. Wij van het FSU jongerenteam vonden het prachtig dat er een aantal vrijwilligers waren die meededen aan de actie. Het was namelijk erg koud.

De verspreiding werkte effectief. We merkten dat de folder erg opviel en dat jongeren hem wel gingen lezen. Kortom het was een zeer geslaagde avond!